Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader.
TRIN 2
Lav først tomatsovs: Steg løg og hvidløg i en gryde ved moderat varme i neutral olie i 1-2 minutter.
TRIN 3
Tilsæt flåede tomater, oregano og timian.
TRIN 4
Skær svampe i skiver og steg i neutral olie på en pande. Steg, indtil de falder sammen og får en let gylden farve.
TRIN 5
Tag svampene af varmen, og steg nu ligeledes gulerod og pastinak i et par minutter.
TRIN 6
Hak oliven groft.
TRIN 7
Kom svampe, gulerod, pastinak, grofthakket oliven og spinat i tomatsovsen, og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber
TRIN 8
Du kan nu begynde at samle lasagnen:
TRIN 9
Kom lidt tomatsovs i bunden af et ildfast fad, og drys med hytteost og lidt mozzarella. Gem det meste af mozzarellaen til det øverste lag.
TRIN 10
Kom et lag lasagneplader på.
TRIN 11
Gentag processen, til der ikke er mere fyld. Afslut med fyld på toppen og mozzarella.
TRIN 12
Kom lasagnen i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30-40 minutter.
TRIN 13
Top evt. den færdige lasagne med friske krydderurter, og servér gerne en salat til. Velbekomme.