Fremgangsmåde
TRIN 1
Hæld lunken vand i en skål, og opløs gæren heri.
TRIN 2
Rør hvedemel og fuldkornshvedemel i skålen. Rør godt rundt og tilsæt mere mel, hvis dejen er for våd.
TRIN 3
Ælt salt i dejen - ælt dejen grundigt, til du kan strække den.
TRIN 4
Tril dejen til 8 kugler.
TRIN 5
Lad kuglerne hæve ca. ½ time.
TRIN 6
Rul hver dejkugle meget tyndt ud. Spred lidt mel ud på bordet, hvis dejen klistrer.
TRIN 7
Pensl hvert fladbrød med lidt olie.
TRIN 8
Bag fladbrødene på en pande ved høj varme, ca. ½ minut på hver side, og indtil de har fået lidt farve.
TRIN 9
Læg fladbrødene i en brødkurv, og læg et klæde over, indtil de skal serveres.