Fremgangsmåde
Gulerodskagen
TRIN 1
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
TRIN 2
Riv gulerødderne.
TRIN 3
Pisk sukker og olie til en cremet konsistens. Pisk æggene i blandingen ét ad gangen, og indtil sukkeret ikke længere knaser på bunden.
TRIN 4
Sigt melen ned i samme skål.
TRIN 5
Bland mel, kanel, bagepulver og salt i dejen, og vend de revne gulerødder i.
TRIN 6
Beklæd en springform (20 cm i diameter) med bagepapir, og hæld dejen i.
TRIN 7
Bag kagen i ca. 60 minutter.
TRIN 8
Det er en god idé at holde øje med den løbende, da alle ovne er forskellige.
TRIN 9
For at tjekke om kagen er færdig, kan du stikke en gaffel i toppen af den, og når massen ikke længere klistrer fast på gaflen, kan du tage kagen ud.
Flødeostcreme
TRIN 1
Pisk blødt smør og flødeost sammen, indtil konsistensen er cremet.
TRIN 2
Tilsæt flormelis og vaniljesukker lidt af gangen, så du selv kan styre syrligheden og sødmen i cremen.
TRIN 3
Pisk med en elpisker, indtil cremen er helt blød og uden klumper.
TRIN 4
Når kagen er kølet af, kan du smøre cremen på. Pynt den, som du har lyst. Velbekomme.