Fremgangsmåde
TRIN 1
Hak løg groft. Riv ingefæren på den fine side af rivejernet. Hak chillien groft.
TRIN 2
Skær kartofler, gulerødder og butternut i grove tern.
TRIN 3
Varm lidt olie op i en stor gryde. Tilsæt løg, ingefær og chili, og steg godt igennem ved middelvarme.
TRIN 4
Tilsæt de resterende grøntsager, når løgene er blanke. Steg blandingen godt igennem på høj varme. Rør næsten hele tiden.
TRIN 5
Overhæld grøntsagerne med bouillonen efter ca. 3-4 minutter. Kom låg på og skru lidt ned.
TRIN 6
Lad det simre i ca. 25-30 minutter. Husk at røre lidt i gryden og tjek, at det hele tiden bobler lidt.
TRIN 7
Rist imens græskarkernerne på en tør pande med lidt salt.
TRIN 8
Blend suppen med en stavblender, når alle grøntsagerne er kogt møre. Tilsæt også halvdelen af fraichen.
TRIN 9
Smag til med salt og lidt æblecidereddike.
TRIN 10
Servér suppen rygende varm med topping af den resterende creme fraiche og de ristede kerner. Velbekomme.