Fremgangsmåde
Sovsen
TRIN 1
Klargør grøntsagerne til sovsen: Vask bladselleri, skræl guleroden og pil løg.
TRIN 2
Hak gulerod, selleri og løg groft.
TRIN 3
Put grønsagerne i en gryde, og tilsæt olien.
TRIN 4
Steg grønsagerne ved middelvarme i ca. 2 minutter.
TRIN 5
Tilsæt balsamico og honning, og lad grøntsagerne suge alt væden.
TRIN 6
Rør godt rundt. Tilsæt bouillon.
TRIN 7
Skru ned for varmen, og lad sovsen simre i ca. 12 minutter.
TRIN 8
Blend sovsen i en blender - eller brug en stavblender.
TRIN 9
Tilsæt madlavningsfløde, salt, kulør og blend igen. Smag saucen til med salt og peber.
Bøffen, løgene og grønsagerne
TRIN 1
Skær løgene i skiver.
TRIN 2
Form kødet til 4 bøffer.
TRIN 3
Sæt en gryde over med kartoflerne. Kog dem møre.
TRIN 4
Varm en pande op med olie, og steg løgene, indtil de begynder at blive møre. Tilsæt nu salt og estragon, og steg videre.
TRIN 5
Tilsæt vand, og rør godt rundt. Nu skal løgene gerne blive møre og brune.
TRIN 6
Sæt løgene til side, og sæt panden tilbage på blusset.
TRIN 7
Steg nu hakkebøfferne i lidt olie i ca. 6 minutter på hver side ved middel varme.
TRIN 8
Inden servering varmes de bløde løg igen på panden med bøfferne.
TRIN 9
Varm ærterne op i en kasserolle med lidt vand.
TRIN 10
Servér hakkebøffen med bløde løg, kartofler, ærter og brun sauce.