Fremgangsmåde
Topping
TRIN 1
Varm en tør pande til middel varme, og rist mandlerne, til de begynder at dufte og få lidt farve.
TRIN 2
Tag mandlerne af panden, og hak dem groft.
TRIN 3
Rist dernæst hørfrø og græskarkerner, til de også begynder at dufte og tager lidt farve.
TRIN 4
Kom mandlerne på panden igen, og tilsæt honningen. Rør grundigt, og tag toppingen af varmen.
TRIN 5
Lad nødderne køle af, mens du laver havregrøden.
Grød
TRIN 1
Kom mælk og havregryn i lille gryde, og bring det i kog under konstant omrøring.
TRIN 2
Kom det revne æble i grøden.
TRIN 3
Tilføj de frosne bær og et nip salt. Fortsæt med at røre i grøden, til den har den konsistens, du godt kan lide.
TRIN 4
Server i en skål med den sprøde topping. Velbekomme.