Fremgangsmåde
TRIN 1
Skær kyllingen i tern.
TRIN 2
Skræl ingefæren - brug evt. en teske - og riv den på et rivejern.
TRIN 3
Pil og pres hvidløgene. Hak kålen fint.
TRIN 4
Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver.
TRIN 5
Varm en stor gryde op med olien.
TRIN 6
Steg kylling i tern med karrypasta, ingefær, presset hvidløg, kål og gulerødder i 2-3 minutter, mens du rører godt rundt.
TRIN 7
Tilsæt kokosmælk og bouillon, og lad det simre under låg i ca. 2 minutter.
TRIN 8
Tilsæt nudler og edamamebønner, og kog indtil nudlerne er møre.
TRIN 9
Smag til med sojasauce, fiskesauce, sukker og lime.
TRIN 10
Skær forårsløg i skiver på skrå, hak chili fint, og drys det over suppen. Velbekomme.