Fremgangsmåde
TRIN 1
Forvarm ovnen til 180 grader almindelig ovn. Tag smøret ud af køleskabet, og lad det temperere på køkkenbordet.
TRIN 2
Pisk æggene med farinen med en elpisker. Det skal blive en lille smule luftigt.
TRIN 3
Bland vandet med frysetørret kaffe. Vandet skal være koldt.
TRIN 4
Imens du rører, tilsætter du sukker, honning, mel, vand, kaffe og til sidst krydderierne.
TRIN 5
Rist hasselnødderne af på en tør pande, og vend dem i dejen. De skal ikke hakkes.
TRIN 6
Fordel dejen i en stor bradepande med bagepapir, og bag den i 40-45 minutter.
TRIN 7
Imens pisker du smør, flormelis og æggeblommer til en luftig smørcreme. Lad cremen stå ude og hvile.
TRIN 8
Når kagen er færdig, lad den køle ned.
TRIN 9
Skær kagen i to halve, og flæk den derefter på langs, så du får to bunde af hver.
TRIN 10
Fordel smørcremen på den ene halvdel, og abrikosmarmelade på den anden. Læg dem sammen, og stil på køl.
TRIN 11
Den kan godt spises samme dag, men er bedst dagen efter, når kagen har fået lov til at suge lidt af cremen og marmeladen. Velbekomme.