Fremgangsmåde
Syltede rødløg
TRIN 1
Varm lagereddike, sukker og vand op, til alt sukkeret er opløst.
TRIN 2
Skær rødløg i ringe, og overhæld dem med den varme syltelage. Lad dem ligge i lagen, til de skal bruges.
Ristede løg
TRIN 1
Skær salatløgene i skiver, vend dem i 1 spsk. mel, og steg dem gyldne og sprøde på en middelvarm pande.
TRIN 2
Når de stegte løg har fået farve og er blevet sprøde, lægges de på et stykke køkkenrulle.
Hotdogs
TRIN 1
Steg eller grill dine pølser ved medium varme med en smule olie, uden at de sprækker.
TRIN 2
Når pølserne er ved at være færdige, varmes pølsebrødene i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 3 minutter.
TRIN 3
Saml til sidst din hotdog med de 2 slags løg. Tilsæt eventuelt dit favorittilbehør. Velbekomme.