Indiske kyllingeboller i karry med kokosmælk og bulgur
Du kender boller i karry – men har du prøvet den i en indisk version? I denne opskrift får du saftige kyllingeboller i krydret karrysauce med bulgur og frisk koriander.
Spis med omtanke for klimaetFuld af klimavenlige ingredienser.

45 min

4 personer

25-35 kr. pr. portion


Ét Klik - Stor forskel

Hvordan gør vi retten grønnere?
Mindre kød
Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser mindre kød fra firbenede dyr (okse, kalv, gris og lam) og forarbejdet kød (fx pålæg, bacon og pølser). Derfor kan du med fordel udskifte kødet med fx fuldkornsprodukter og grøntsager.
Lavere CO2-aftryk
Produktion af ris medfører en højere CO2-belastning sammenlignet med andre kulhydratkilder som fx kartofler, pasta, couscous og bulgur. Kornprodukter som spelt og quinoa har generelt et lavere CO2-aftryk end fx pasta, mens kartofler er den af de nævnte kulhydratkilder, der belaster klimaet mindst ifølge Danmarks grønne tænketank Concito.

Find lignende opskrifter