Fremgangsmåde
TRIN 1
Skær løg og bladselleri i fine tern.
TRIN 2
Kom olie i en gryde, og steg løg, selleri, timian og laurbærblade i ca. 2 minutter.
TRIN 3
Kom bønnerne i gryden og brun godt af sammen med grøntsagerne.
TRIN 4
Tilsæt rødvin, og lad alkoholen koge af – det tager lige et par minutter.
TRIN 5
Tilsæt appelsinskal, oliven, honning og tomater.
TRIN 6
Lad nu retten simre i ca. 40 minutter.
TRIN 7
Imens skrælles kartofler, og de skæres i tern.
TRIN 8
Hæld kartoflerne i gryden og rør godt rundt.
TRIN 9
Lad kartoflerne koge møre i gryden.
TRIN 10
Rør godt undervejs, så retten ikke brænder på.
TRIN 11
Tilsæt salt, peber, appelsinsaft og ærter og kog yderligere ca. 2 minutter.
TRIN 12
Smag til med salt og peber.
TRIN 13
Servér med et lækkert stykke ristet grovbrød.