Fremgangsmåde
TRIN 1
Skræl og halver græskarret. Fjern kernerne og skær det i små stykker.
TRIN 2
Få ½ liter vand op at koge i en gryde og læg græskarstykkerne i. Sæt låg på og skru ned på middelvarme og lad dem dampe i gryden i 10 minutter.
TRIN 3
Mens græskarret koger i gryden, find så en anden gryde frem.
TRIN 4
Varm mælk og smør op i gryden. Lige inden det koger, fjern så gryden fra kogepladen.
TRIN 5
Rør de 2 typer mel i lidt ad gangen med en grydeske.
TRIN 6
Når dejen er blevet glat og fin, så lad den køle af i 30 minutter ved stuetemperatur i en skål.
TRIN 7
Når græskarret er kogt færdigt, hælder du overskydende vand fra. Hæld græskarmassen i en skål og tilsæt salt og peber.
TRIN 8
Mos det godt med gaffel og rør godt rundt.
TRIN 9
Tænd ovnen på 180 grader.
TRIN 10
Rul dejen ud med en kagerulle indtil den er ca. 3 mm tyk.
TRIN 11
Brug en skål eller anden genstand med 12-14 cm i diameter til at skære cirkler ud.
TRIN 12
Fyld nu cirklerne ud – først en spiseske græskar, så en spiseske mozzarella og til sidst et stykke skinke.
TRIN 13
Form en halvmåne og luk kanterne med spidsen af gaflen.
TRIN 14
Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med en gaffel.
TRIN 15
Hæld rasp i en anden skål.
TRIN 16
Vend først Sofficinierne i æg og så rasp.
TRIN 17
Læg dem på en bageplade med bagepapir.
TRIN 18
Bag dem i ovnen i 15-20 min., indtil de er gyldne. Hold øje med dem.
TRIN 19
Server dem varme som en snack med en lækker salat eller kolde i madpakken med frugt og grønt.