Fremgangsmåde
TRIN 1
Pil og hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødder, og skær dem i fine tern.
TRIN 2
Steg grøntsagerne i en gryde med 1 spsk. olie i et par minutter.
TRIN 3
Tilsæt kalkunkød i strimler, og brun det godt af.
TRIN 4
Tilsæt melet, og rør rundt, så blandingen ikke brænder på.
TRIN 5
Tilsæt paprika, tomatpure, salt og peber, og rør godt.
TRIN 6
Hæld grøntsagsbouillonen i, og lad retten simre ved lav varme.
TRIN 7
Efter ca. 5 minutter tilsætter du madlavningsfløde og lader retten småsimre i yderligere 10 minutter.
TRIN 8
Tilbered imens couscous - følg anvisningen på pakken.
TRIN 9
Smag retten til med salt og peber, og jævn den evt. med maizena.
TRIN 10
Servér med couscous, og evt. et godt stykke brød eller en frisk salat. Velbekomme.