Fremgangsmåde
TRIN 1
Skær kalvecuvetten i tern, og brun kødet af i olie i en gryde.
TRIN 2
Hæld derefter vand over, indtil det lidt mere end dækker kødet.
TRIN 3
Lad nu kødet simre, indtil det er mørt. Det tager ca. 20 minutter.
TRIN 4
Sørg for at fjerne evt. urenheder væk fra kogevandet med en grydeske undervejs.
TRIN 5
Imens, skær porren i skiver, gulerødder i små tern og kartofler i tern på ca. 3 x 3 cm.
TRIN 6
Tag nu kødet op, og gem det til senere. Brug en hulske, hvis du har sådan en.
TRIN 7
Kog nu kartofler i kødets kogevand.
TRIN 8
Tag dem op, og gem dem til senere.
TRIN 9
Gentag processen med gulerødder, porre og ærter, men kog dem hver for sig.
TRIN 10
Det er vigtigt, at du fjerner urenheder væk fra kogevandet undervejs.
TRIN 11
Gem kogevandet til senere.
TRIN 12
Smelt smør i en ny gryde, og kom mel i under omrøring.
TRIN 13
Lad smørbollen riste et par minutter, uden at den tager farve.
TRIN 14
Pisk nu kogevand ned til smørbollen lidt af gangen.
TRIN 15
Tilsæt mælk, og lad saucen koge igennem et par minutter. Justér evt. konsistensen med ekstra væske.
TRIN 16
Hæld nu grøntsagerne og kød i saucen, og lad den varme igennem.
TRIN 17
Servér med friskhakket persille – og evt. med brød eller ekstra kartofler. Velbekomme.