Fremgangsmåde
Kartoffelsalat og gulerodssalat
TRIN 1
Skrub kartoflerne godt, og skær dem i halve. Hæld dem i en gryde og tilsæt vand, så det lige dækker.
TRIN 2
Kog dem i letsaltet vand i ca. 10-12 minutter. De skal være møre, men stadig have bid.
TRIN 3
Hæld de kogte kartofler i en si, og skyl dem med koldt vand.
TRIN 4
Rør en dressing af skyr, honning og sennep sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
TRIN 5
Skyl og klip purløg, og tilsæt det i dressingen.
TRIN 6
Vend dressing og kartofler forsigtigt sammen – brug gerne en dejskraber, så kartoflerne ikke går i stykker.
TRIN 7
Servér kartoffelsalat sammen med kebabspyd og en frisk råkost af revne gulerødder, rosiner, citronsaft, grofthakkede mandler og lidt salt.
Kebabspyd
TRIN 1
Hæld kødet i en skål, tilsæt salt og rør rigtig godt rundt.
TRIN 2
Tilsæt chilipasta, presset hvidløg, salt og peber.
TRIN 3
Del farsen i 8 portioner, og form dem til aflange pølser. Sæt dem herefter på et grillspyd.
TRIN 4
Smør olie på kebabberne med en pensel, og steg dem ca. 7-8 minutter på hver side på en pande eller en grill. Start med høj varme, så de får en stegeskorpe, og skru så ned på middel varme.
TRIN 5
Tjek om de har fået nok ved at skære en af kebabberne over inden servering.