Fremgangsmåde
TRIN 1
Skær skrællen af græskaret og fjern kernerne.
TRIN 2
Skær det i grove tern.
TRIN 3
Pil hvidløg og hak det groft.
TRIN 4
Varm en gryde op med olie.
TRIN 5
Steg græskar og hvidløg i et par minutter ved middelvarme.
TRIN 6
Tilsæt salt og peber og steg videre ved svag varme i ca. 12 minutter.
TRIN 7
Hvis det tørrer for meget ind, så tilsæt lidt vand.
TRIN 8
Kom græskarret i en skål og mos det godt med en gaffel eller et piskeris.
TRIN 9
Hak brødet i store stykker og læg det i blød i mælken.
TRIN 10
Når brødet har suget mælken, klem så væden ud.
TRIN 11
Find en stor skål og hæld hakket kød, hakket stegt græskar, brød, æg og revet ost i. Ælt godt.
TRIN 12
Tilsæt rasp og ælt igen.
TRIN 13
Tænd ovnen på 180 grader.
TRIN 14
Form kødbollerne og læg dem på en bageplade med bagepapir.
TRIN 15
Dryp med olivenolie og bag dem i ca. 20 minutter. Husk at vende dem undervejs.
TRIN 16
Server dem i et fladbrød med salat eller til pastaretten med tomatsauce. Velbekomme.