Fremgangsmåde
Dag 1
TRIN 1
Opløs gær i lunken vand i en stor skål.
TRIN 2
Tilsæt hvedemel og grahamsmel, og rør det sammen med en grydeske. Dejen skal være nem at røre i, men den skal ikke være flydende.
TRIN 3
Tilføj de forskellige kerner og salt, og rør det hele godt sammen.
TRIN 4
Dæk skålen med husholdningsfilm, og kom den på køl til i morgen.
Dag 2
TRIN 1
Tænd ovnen på 250 grader varmluft.
TRIN 2
Form bollerne med en spiseske. Find eventuelt et glas vand frem, som du kan dyppe skeen i – det gør det nemmere at forme bollerne.
TRIN 3
Placér bollerne på en bageplade med bagepapir.
TRIN 4
Når ovnen er varm, sætter du bollerne i ovnen og skruer ned på 225 grader. Giv bollerne ca. 15 minutter. Velbekomme.