Fremgangsmåde
TRIN 1
Skræl bagekartoflerne og kog dem i 20 min.
TRIN 2
Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
TRIN 3
Når kartoflerne er klar, skær dem og løg i tynde skiver, og riv hvidløget.
TRIN 4
Fordel kartofler og løg i et ildfast fad, og drys hvidløg og rosmarinkviste på.
TRIN 5
Hæld hakkede tomater, vand og fløde over retten.
TRIN 6
Drys salt og peber på, og kom fadet i ovnen i ca. 40 minutter.
TRIN 7
Lav bønnesalaten, mens fadet er i ovnen.
TRIN 8
Når kartoflerne har været ca. 30 minutter i ovnen, steges koteletterne: Varm en pande med olie, og brun koteletterne ved høj varme - de skal have ca. 1 minut på hver side og skal ikke steges færdige, da de tilberedes færdige i ovnen.
TRIN 9
Læg koteletterne ind oven på kartofler og tomat i fadet. Steg koteletterne i ovnen i ca. 10 minutter.
TRIN 10
Tag fadet ud af ovnen. Servér med den friske bønnesalat. Velbekomme.
Bønnesalat
TRIN 1
Hæld kogende vand over bønnerne.
TRIN 2
Lad dem stå et par minutter, til de er optøede.
TRIN 3
Hak hjertesalat fint i strimler, og skær cherrytomater i halve.
TRIN 4
Dræn vandet fra bønnerne, og bland salat, bønner og tomater. Anret det i en skål.
TRIN 5
Pres saften fra 1/2 citron ned i en lille skål sammen med revet citronskal, honning og lidt salt. Smag dressingen til, og hæld den over salaten.
TRIN 6
Drys med ristede græskarkerner.