Fremgangsmåde
Bulgur
TRIN 1
Sæt bulgur over – følg anvisningen på pakken.
Karrysauce og kylling
TRIN 1
Skræl gulerødder og æbler.
TRIN 2
Halvér gulerødderne på langs, og hak dem groft i stykker på 0,5-1 cm.
TRIN 3
Skær æblerne i grove tern.
TRIN 4
Pil løget, og hak det i grove tern.
TRIN 5
Hæld alle grøntsagerne i en gryde med olie, og steg det i 3-4 minutter.
TRIN 6
Tilsæt karry og rør godt rundt.
TRIN 7
Tilsæt vand, bouillonterning og kokosmælk, og lad det koge med låg på i 12-15 minutter ved middel varme.
TRIN 8
Skær imens kyllingefileterne i mundrette stykker. Drys med lidt salt.
TRIN 9
Steg dem på en pande med olie ved høj varme, så de får en flot stegeskorpe. Skru ned for varmen, og steg til de er perfekte.
TRIN 10
Hæld kogende vand over edamamebønnerne, og lad dem stå i nogle minutter. Hæld vandet fra, og lad dem dryppe af.
TRIN 11
Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem i en sigte. Lad dem dryppe af.
TRIN 12
Når gulerødderne er møre, så blend saucen godt med en stavblender. Hvis den er for tyk, så tilsæt lidt vand eller mælk.
TRIN 13
Smag saucen til med citronsaft, salt og evt. mere karry.
TRIN 14
Tilsæt kyllingen og ananasstykker til saucen. Tilsæt også kikærter og edamamebønner, og lad det lige varme et par minutter.
TRIN 15
Servér med bulgur og hakkede peanuts, forårsløg og kokosmel på toppen. Velbekomme.