Fremgangsmåde
Tomat-peberfrugt-relish
TRIN 1
Skyl og halver tomaterne.
TRIN 2
Skyl peberfrugten, og skær den i mindre tern.
TRIN 3
Steg tomater og peberfrugter i en gryde med olie i 2-3 minutter, mens du rører rundt.
TRIN 4
Tilsæt eddike, salt og sukker, og lad det koge ved middelvarme i ca. 15 minutter.
TRIN 5
Sluk for varmen, og lad relishen stå i gryden. Konsistensen skal være som en grov ketchup.
Kylling, boller og tilbehør
TRIN 1
Gør grøntsagerne klar, og anret dem på en stor tallerken: Skyl og tør hjertesalat, og pluk bladene af. Skyl agurken, og skær den i skiver. Skær rødløg i tynde skiver.
TRIN 2
Skær kyllingebrystfileterne igennem på langs, så du får 4 aflange stykker i alt.
TRIN 3
Drys med salt og peber.
TRIN 4
Varm en pande op med olien, og steg kyllingestykkerne ved høj varme - ca. 1 minut på hver side.
TRIN 5
Pres hvidløgene ned på panden.
TRIN 6
Skru ned for varmen, og giv kyllingebrystfileterne 4-6 minutter på hver side.
TRIN 7
Tjek dem løbende. De må ikke få for meget, så bliver de tørre.
TRIN 8
Tænd ovnen, og varm bollerne som anvist på pakken.
TRIN 9
Saml burgerne ved at flække bollerne og smøre sennep og mayonnaise på begge halvdele.
TRIN 10
Fyld dem derefter med tomat-peberfrugt-relish, løg, agurk, salat og kylling. Velbekomme.