Fremgangsmåde
Rodfrugtsmos
TRIN 1
Skræl kartofler, pastinakker og gulerødder, og skær dem i mindre stykker.
TRIN 2
Hæld rodfrugterne i en gryde, og tilsæt vand, så det lige dækker.
TRIN 3
Kog dem til de er møre, og gå igang med kyllingegryden imens.
TRIN 4
Når kyllingegryden er ved at være færdig, moses de møre rodfrugter med et piskeris. Spæd til med mælk, til du får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
Kyllingegryde
TRIN 1
Skyl og pil løg, peberfrugt, gulerødder og champignon. Hak løget fint, skær peberfrugt og gulerødder i tern samt champignon i kvarte. Læg grøntsagerne til side.
TRIN 2
Steg nu kalkunbacon af i en varm gryde, og afdryp for fedt på en tallerken ved siden af.
TRIN 3
Tilføj 1 spsk. olie i samme gryde, og steg de hakkede løg, peberfrugter og champignon, til de er møre.
TRIN 4
Tilsæt kyllingepølser i skiver, kalkunbacon, timian, paprika og cayennepeber, og rist det af. Sørg for at røre konstant, og tilsæt tomatpuré, vand og hakkede tomater.
TRIN 5
Lad retten simre med låg i 15 min, og steg imens kyllingefileterne på en pande i lidt olie.
TRIN 6
Lad kyllingefileterne trække i 5 min, og skær dem i mundrette bider.
TRIN 7
Tilsæt de stegte, udskårne kyllingefileter til gryden sammen med madlavningningsfløde, og kog op.
TRIN 8
Servér kyllingegryden med rodfrugtmosen og evt. med en skefuld skyr og friske urter på toppen. Velbekomme.