Kyllingekebabspyd med kartoffelsalat
Prøv denne smagfulde opskrift på hjemmelavet kyllingekebab på spyd med nem kartoffelsalat og en sprød gulerodssalat som tilbehør.
Spis med omtanke for klimaetFuld af klimavenlige ingredienser.

40 min

4 personer

25-35 kr. pr. portion


Ét Klik - Stor forskel

Hvordan gør vi retten grønnere?
Mindre kød
Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser mindre kød fra firbenede dyr (okse, kalv, gris og lam) og forarbejdet kød (fx pålæg, bacon og pølser). Derfor kan du med fordel udskifte kødet med fx kylling, fuldkornsprodukter og grøntsager.
Lavere CO2-aftryk
Du har valgt en opskrift, hvor vi har tryllet oksekødet om til kyllingekød. Du får altså en opskrift med et lavere CO2-aftryk, da oksekød har en højere klimabelastning end kød fra fjerkræ ifølge Danmarks grønne tænketank Concito.

Find lignende opskrifter