Fremgangsmåde
Krebinetter
TRIN 1
Kom hakket kød og salt i en skål, og rør farsen sej.
TRIN 2
Tilsæt peber og sæt til side i ca. 10 minutter, så farsen får lov at hvile.
TRIN 3
Gør grøntsagerne klar imens.
TRIN 4
Når farsen har hvilet, så form 4 store krebinetter.
TRIN 5
Slå ægget ud i en skål, og pisk det sammen. Fyld en skål med rasp.
TRIN 6
Krebinetten vendes først i æg og dernæst i rasp.
TRIN 7
Varm en pande med olie op ved høj varme.
TRIN 8
Steg krebinetterne et minut på hver side, så de får en flot stege skorpe.
TRIN 9
Skru derefter ned til lav-middel varme, og steg dem færdige i ca. 4 minutter på hver side.
Stegt blomkål, spidskålssalat og stuvet grønt
TRIN 1
Skær blomkålshovedet i store stykker, så de får en stor stegeoverflade, når de senere skal steges.
TRIN 2
Skyl porre og skær det i tynde ringe.
TRIN 3
Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern.
TRIN 4
Skyl og snit spidskål fint, og skær æbler i tern, og læg begge grøntsager på et fad.
TRIN 5
Varm en tør pande op, og rist valnødderne let.
TRIN 6
Tilføj honning, lad det stå kort tid på varmen og så er de færdige. Sæt dem til side.
TRIN 7
Sæt panden tilbage over middel til høj varme og kom lidt olie på.
TRIN 8
Når panden igen er varm, så tilføj stykker af blomkål. Vend dem, når det har fået en lidt brun stegeskorpe. Læg dem på en tallerken.
TRIN 9
Genbrug panden til at lave stuvet grønt. Steg porre og gulerødder ved lav varme i et par minutter, indtil de er let møre.
TRIN 10
Tilsæt madlavningsfløden under omrøring og smag til med salt, peber og eddike.
TRIN 11
Anret spidskål, æbler og honningristede valnødder på et fad, og servér krebinetterne med stuvede grønt og stegt blomkål. Velbekomme.