Kyllingekrebinetter med stegt blomkål, stuvet grønt og spidskålssalat
Vi har givet den danske frokostklassiker et lille twist. I denne opskrift får du saftige kyllingekrebinetter med stegt blomkål, stuvede grøntsager og en frisk spidskålssalat.
Spis med omtanke for klimaetFuld af klimavenlige ingredienser.

4 personer

35-50 kr. pr. portion


Ét Klik - Stor forskel

Hvordan gør vi retten grønnere?
Lavere CO2-aftryk
Du har valgt en opskrift, hvor vi har tryllet oksekødet om til kalkunkød. Du får altså en opskrift med et lavere CO2-aftryk, da oksekød har en højere klimabelastning end kød fra fjerkræ ifølge Danmarks grønne tænketank Concito.
Mindre kød
Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser mindre kød fra firbenede dyr (okse, kalv, gris og lam) og forarbejdet kød (fx pålæg, bacon og pølser). Derfor kan du med fordel udskifte kødet med fx kylling, fuldkornsprodukter og grøntsager.

Find lignende opskrifter