Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
TRIN 2
Skær kartoflerne ud i både eller pommes frites. Vend kartoflerne i 2 spsk. olivenolie, lidt salt, peber, hakket rosmarin og timian.
TRIN 3
Læg kartoflerne i ét lag på en bageplade, og bag dem i ca. 40 minutter.
TRIN 4
Bland 2 spsk. olivenolie med 2 fed finthakket hvidløg, saft og skal fra 1 citron samt lidt salt. Læg kyllingelårene i et ildfast fad, og pensl dem med blandingen. Steg dem i ovnen i 35-40 minutter. Lav salaten imens.
TRIN 5
Snit det halve hvidkål fint, og vend med 1 tsk. salt for at gøre kålen mere saftig og mør.
TRIN 6
Rist pinjekernerne let på en varm, tør pande, og lad dem køle af.
TRIN 7
Skær pærene ud i tern, og vend dem sammen med kålen og pinjekernerne. Smag evt. til med peber, citronsaft og honning.
TRIN 8
Tjek efter 35 minutter, om kartoflerne er gyldne og flotte, og om kyllingen er færdig. Saften skal være klar, når du prikker i ét af kyllingelårene med en spids kniv (eller have en stegetemperatur på 75 grader).
TRIN 9
Servér kyllingelår med kartoffelfritter og salaten. Velbekomme.