Kyllingelår i ovn med pommes frites og grønt
Få en ny opskrift på den danske familiefavorit – kyllingelår! De saftige kyllingelår har fået selskab af ovnbagte kartoffelfritter og en sprød salat af hvidkål og pære.
Spis med omtanke for klimaetFuld af klimavenlige ingredienser.

50 min

4 personer

1 - 25 kr. pr. portion


Ét Klik - Stor forskel

Hvordan gør vi retten grønnere?
Lavere CO2-aftryk
Du har valgt en opskrift, hvor vi har tryllet oksekødet om til kyllingekød. Du får altså en opskrift med et lavere CO2-aftryk, da oksekød har en højere klimabelastning end kød fra fjerkræ ifølge Danmarks grønne tænketank Concito.
Mindre kød
Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser mindre kød fra firbenede dyr (okse, kalv, gris og lam) og forarbejdet kød (fx pålæg, bacon og pølser). Derfor er det en god idé at udskifte noget af kødet med fx kylling, fisk, bælgfrugter og æg.

Find lignende opskrifter