Fremgangsmåde
Dag 1
TRIN 1
Start med at vende kyllingeinderfileterne i yoghurt.
TRIN 2
Lad kyllingefileterne marinere til næste dag.
Dag 2
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader.
TRIN 2
Skræl sellerien, og skær den først i skiver og så i pommes frites-stænger.
TRIN 3
Hæld dem i en skål, og vend dem med olie, salt og sesamfrø.
TRIN 4
Læg dem på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i 30 min.
TRIN 5
Gør nu kyllingen klar: Mas cornflakes til grov rasp, og tilsæt salt.
TRIN 6
Rør kyllingefileterne rundt i yoghurten.
TRIN 7
Hæld en del af yoghurten fra kyllingen, så de blot er dækket af et fint, jævnt lag.
TRIN 8
Vend så kyllingen i cornflakes-rasp.
TRIN 9
Læg kyllingefileterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen sammen med selleri i ca. 20 minutter.
TRIN 10
Lav ærtedippen, mens kylling og sellerifritter er i ovnen.
TRIN 11
Hæld alle ingredienserne i en skål. Blend godt med en stavblender. Smag til med salt.
TRIN 12
Servér kyllingnuggets med sellerifritter og ærtedip. Velbekomme.