Fremgangsmåde
Spyd med kylling
TRIN 1
Til marinaden: Bland tomatpuré, brun farin, soja og hvidløg i en skål.
TRIN 2
Skær kyllingebryst i tern, der er nogenlunde lige store. Læg ternene i marinaden, og lad dem marinere, så længe du har tid til. Lav nudler med grøntsager imens.
TRIN 3
Når alt til nudlerne er klar, så sæt kyllingeternene på spyd.
TRIN 4
Varm en pande op med olie, og steg kyllingespyddene ved høj varme i 1-2 minutter.
TRIN 5
Skru derefter ned til middelvarme, og steg dem i yderligere 2-3 minutter på hver side.
TRIN 6
Tjek om kyllingen er tilberedt nok inden servering.
Nudler med grøntsager
TRIN 1
Skyl grøntsagerne, og skræl gulerødderne. Skær peberfrugt i tynde strimler. Skær gulerødder i tynde skiver. Pluk broccolien i små buketter.
TRIN 2
Sæt vand over til nudlerne, og kog dem – følg anvisningen på pakken.
TRIN 3
Hæld vandet fra nudlerne, når er færdigkogte, og dryp dem af i en si.
TRIN 4
Hæld olie på en stor pande eller wok, og steg broccoli og gulerødder på panden i ca. 2 minutter. Tilsæt peberfrugter, og steg i yderligere 2-3 minutter.
TRIN 5
Hæld fiskesauce, sukker og soja over grøntsagerne og rør rundt.
TRIN 6
Hæld nudlerne på panden, og bland det hele godt sammen. Smag til med ekstra limesaft, soja og fiskesauce.
TRIN 7
Servér sammen med de saftige kyllingespyd. Velbekomme.