Kyllingesatay med nudler og grøntsager
Kylllingesatay smager skønt, og så er det nemt at lave! I denne opskrift får du saftige kyllingespyd, fuldkornsnudler og friske grøntsager. Velbekomme!
Spis med omtanke for klimaetFuld af klimavenlige ingredienser.

35 min

4 personer

1 - 25 kr. pr. portion


Ét Klik - Stor forskel

Hvordan gør vi retten grønnere?
Mindre kød
Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser mindre kød fra firbenede dyr (okse, kalv, gris og lam) og forarbejdet kød (fx pålæg, bacon og pølser). Derfor kan du med fordel udskifte kødet med fx fuldkornsprodukter og grøntsager.
Lavere CO2-aftryk
Du har valgt en opskrift, hvor vi har tryllet oksekødet om til kyllingenkød. Du får altså en opskrift med et lavere CO2-aftryk, da oksekød har en højere klimabelastning end kød fra fjerkræ ifølge Danmarks grønne tænketank Concito.

Find lignende opskrifter