Fremgangsmåde
TRIN 1
Skyl linserne grundigt i en sigte, og kog dem i 1 liter letsaltet vand i 15-20 minutter, eller til de er møre. Dræn dem for vand, og køl dem ned.
TRIN 2
Skær kylling, rødløg, peberfrugt, broccoli og squash i mundrette bidder, og anbring dem på et grillspyd.
TRIN 3
Spyddene pensles med olivenolie og krydres med salt, peber og evt. andre tørrede krydderier, som du godt kan lide.
TRIN 4
Tilbered spydene på grillen, panden eller i ovnen ved 200 grader, indtil grøntsager og kødet har fået farve og er blevet mørt.
TRIN 5
Hak 1/2 hvidkål fint til linsesalaten. Vend kålen med 1 tsk. fint salt, og lad det marinere, mens du forbereder resten.
TRIN 6
Vask og skær squash og peberfrugt i tern, og vend dem sammen med kål og linser.
TRIN 7
Bland sennep, olie, æbleeddike og et nip salt til en vinaigrette, og vend den sammen med salaten.
TRIN 8
Servér de varme spyd sammen med linsesalaten. Velbekomme.