Fremgangsmåde
Ovnbagt laks med appelsin og couscous
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader, og tilbered couscousen - følg anvisningen på pakken.
TRIN 2
Læg laksebøfferne i et ildfast fad med lidt mellemrum. Krydr fisken med salt og peber.
TRIN 3
Skær skallen af én af appelsinerne, og skær den i tynde skiver. Placér skiverne på toppen af laksebøfferne.
TRIN 4
Pres saften af resten af appelsinerne, og hæld saften i fadet. Bag laksen i ca. 12 minutter.
Drys med granatæble
TRIN 1
Pil kernerne ud af granatæblet. Hak mynten groft. Bland granatæble og mynte, og drys det ud over laksen, når den er kommet og ud af ovnen og inden servering.
Spidskålssalat
TRIN 1
Skær kålen i tynde strimler og æblerne i tern.
TRIN 2
Pisk olie og citronsaft og revet citronskal sammen. Vend det sammen med kål og æbler.
TRIN 3
Smag til med salt og peber.
TRIN 4
Servér laksen med granatæbledrys, spidskålssalat og lækker couscous. Velbekomme.