Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader.
TRIN 2
Læg laksestykkerne i et ildfast fad, og drys med salt, peber og lidt limesaft.
TRIN 3
Når ovnen er varm, bages laksen i 10-14 minutter. Tjek, om laksen er klar ved at stikke en gaffel ned mellem flagerne i laksekødet. Flagerne skal nemt kunne skilles ad.
TRIN 4
Kog bulgur – følg anvisningen på pakken.
TRIN 5
Lav mangosalsaen: Skræl og skær mango og avokado i fine tern.
TRIN 6
Skær cherrytomater i kvarte.
TRIN 7
Halver agurken, skrab kernerne ud med en teske - skær den i fine tern.
TRIN 8
Bland de 4 ting sammen i en skål, og smag til med limesaft og salt.
TRIN 9
Servér laksestykkerne med bulgur og mangosalsa. Velbekomme.