Fremgangsmåde
Lammeculotte og kartofler
TRIN 1
Afpuds lammeculotten, og rids skindet, hvorefter du bruner den på alle sider i lidt olie på en pande. Lad den derefter hvile tildækket.
TRIN 2
Skær kartoflerne ud som hasselback-kartofler, pensl dem med olie, og krydr dem med urter og salt.
TRIN 3
Bag dem i ovn i ca. 40-50 minutter ved 200 grader.
TRIN 4
Lav salaten, mens kartoflerne er i ovnen.
Efterårssalat
TRIN 1
Skræl butternut squashen, og skær den i tern på ca. 2 x 2 cm.
TRIN 2
Steg dem på en varm pande med lidt olie.
TRIN 3
Rist græskarkernerne i ca. 8 minutter i ovnen, og lad dem køle af.
TRIN 4
Snit spidskål helt fint, og vend det i olivenolien og lidt salt.
TRIN 5
Skær pærer i tern, og bland dem i spidskålen sammen med butternut squash og græskarkerner.
TRIN 6
Smag til med salt og peber.
Færdigstegning af culotten og servering
TRIN 1
Når der er 15 minutter tilbage af tilberedningen af kartoflerne, interval-steger du lammeculotten.
TRIN 2
Placér den brunede lammeculotte i et fad med timian, salvie og rosmarin, og giv den 3 minutter ved 200 grader.
TRIN 3
Lad den hvile tildækket i 3 minutter.
TRIN 4
Udfør samme procedure igen (1-2 gange), indtil kødet rammer 62 grader. Det sikrer dig et saftigt og veltilberedt stykke lam.
TRIN 5
Skær til sidst lammet ud på tværs af kødfibrene.
TRIN 6
Servér culotten i skiver med de varme kartofler og den sprøde salat. Velbekomme.