Fremgangsmåde
TRIN 1
Skræl guleroden, og hak gulerod, løg og hvidløg groft.
TRIN 2
Læg dem i en skål med resten af ingredienserne – undtagen olie.
TRIN 3
Blend det hele rigtig godt med en stavblender.
TRIN 4
Form nu nogle små bolde med en diameter som en femkrone, og læg dem på en stor tallerken. Gør hænderne våde, så er frikadellerne nemmere at forme.
TRIN 5
Læg linsefrikadellerne i køleskabet i 10 minutter.
TRIN 6
Varm olien op i en pande.
TRIN 7
Når olien begynder at bruse rundt om en tandstik, er den klar.
TRIN 8
Steg linsefrikadellerne i olien i 10 minutter, mens de vendes rundt. Pas på, olien er meget varm.
TRIN 9
Servér dem i et pitabrød eller en wrap sammen med en lækker dressing og kål i strimler eller i madpakken som grønt tilbehør. Velbekomme.