Fremgangsmåde
TRIN 1
Kog ægget i en lille kasserolle i ca. 9 minutter. Hæld koldt vandt over, pil det, og skær det i skiver.
TRIN 2
Halvér bollen, og smør den med mayonaisse. Læg æggeskiverne på en ene halvdel, og drys evt. med en lille smule salt.
TRIN 3
Klip evt. lidt purløg over, hvis du har det.
TRIN 4
Skræl guleroden, og bliv ved med at skrælle strimler. Læg 5 strimler oven på æggene og top med den anden halve bolle.
TRIN 5
Smør rugbrødet med pesto, læg spegepølse på, og klap det sammen på midten.
TRIN 6
Skyl æblet, og læg det i madpakken sammen med resten af guleroden. Hæld ærterne i en lille bøtte for sig. Du kan lade dem tø op i løbet af dagen, indtil madpakken skal spises, eller hælde lidt vand over dem inden.
TRIN 7
Pak hele madpakken, og læg evt. et stykke køkkenrulle ved. Velbekomme.