Fremgangsmåde
Pandekagedej
TRIN 1
Bland alle ingredienser til pandekagedejen, indtil du har en ensartet dej. Lad dejen hvile i 15 minutter, og lav fyldet imens.
TRIN 2
Steg derefter pandekagerne på en pande med en smule olie, og læg dem på en tallerken med et viskestykke over, indtil de skal bruges.
Kyllingefyld
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
TRIN 2
Steg kyllingebrystet af i lidt olie på en pande, krydr med salt. Lad det stege i ca. 6 minutter på hver side, og lad det så trække i 5-10 minutter. Skær det herefter i tern.
TRIN 3
Snit peberfrugt, gulerødder, løg, hvidløg og chili, og steg det hele i en gryde med lidt olie, indtil grøntsagerne er møre.
TRIN 4
Tilsæt kylling i tern, tomatpuré, hakkede tomater, paprika, rosmarin og spidskommen til gryden, og rør godt rundt. Lad det komme op og koge, og så er det klar til at komme i pandekagerne.
TRIN 5
Tag en skefuld kyllingefyld på en pandekage, og rul den. Placer den herefter i et ildfast fad med folden nedad.
TRIN 6
Drys revet mozzarella ud over pandekagerne. Giv dem 15-20 minutter ved 200 grader varmluft.
TRIN 7
Servér pandekagerne med en dejlig efterårssalat af snittet grønkål, æbler i tern og ristede græskarkerner med en dressing af olie, eddike og dijonsennep. Velbekomme.