Fremgangsmåde
Pandekager og fyld
TRIN 1
Tø spinaten op i en gryde. Hæld vand på, så det dækker. Få det op at koge, så det på den måde bliver tøet op. Hæld spinaten i en sigte, overhæld med koldt vand, og pres væden ud.
TRIN 2
Pisk alle ingredienserne sammen til pandekagerne. Massen skal være helt ensartet.
TRIN 3
Brun kyllingekødet af på en pande med lidt olie. Bland så kødet med spinaten.
TRIN 4
Smør en ny pande med lidt olie, og varm den op. Steg pandekagerne.
TRIN 5
Saml de færdiglavede pandekager på en tallerken, tænd ovnen på 180 grader, og færdiggør fyldet.
TRIN 6
Bland spinat og kyllingekød med ricottaost, muskatnød, hakkede valnødder, salt og peber. Rør godt rundt.
TRIN 7
Put lidt fyld i hver pandekage, og rul dem som en cigar.
TRIN 8
Læg pandekagen i et rektangulært fad (30 x 25 cm), og gentag til fadet er fyldt.
TRIN 9
Hæld mornaysauce over, og fordel det over pandekagerne.
TRIN 10
Drys med parmesanost, og bag pandekagerne i ovnen i 30 minutter.
TRIN 11
Lav kålsalaten imens.
Kålsalat med æble
TRIN 1
Hak spidskål i fine strimler, og skær æbler i tern. Kom spidskål og æble i en skål.
TRIN 2
Pres citronsaft udover kål og æble, og tilsæt salt og honning. Bland dressingen godt med salaten.
TRIN 3
Smag til med salt, peber og eventuelt mere citron og honning.
TRIN 4
Tilsæt hakkede hasselnødder og persille på toppen. Velbekomme.