Fremgangsmåde
Pandekagedej
TRIN 1
Bland alle ingredienser til pandekagedejen, til du har en ensartet dej. Lad dejen hvile i 15 minutter, og lav fyldet imens.
TRIN 2
Steg derefter pandekagerne på en pande med en smule olie, og læg dem på en tallerken med et viskestykke over, indtil de skal bruges.
Oksefyld
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
TRIN 2
Snit peberfrugt, gulerødder, løg, hvidløg og chili, og sautér i en gryde med lidt olie, indtil de er møre.
TRIN 3
Steg oksekødet af på en pande, og tilføj det til gryden.
TRIN 4
Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, paprika, rosmarin og spidskommen.
TRIN 5
Tag en skefuld oksefyld på en pandekage, og rul den. Placér den herefter i et ildfast fad med folden nedad.
TRIN 6
Drys revet mozzarella ud over pandekagerne. Giv dem 15-20 minutter ved 200 grader varmluft.
TRIN 7
Servér pandekagerne med en dejlig efterårssalat af snittet grønkål, æbler i tern og ristede græskarkerner med en dressing af olie, eddike og dijonsennep. Velbekomme.