Fremgangsmåde
Meatballs og tomatsovs
TRIN 1
Sæt en gryde med vand over, og lad det koge op. Tilsæt 1 spsk. salt til vandet.
TRIN 2
Lav nu farsen. Rør det hakkede svinekød sejt med 1 tsk. salt.
TRIN 3
Riv løget, og tilsæt det til farsen sammen med æg, paprika, cayennepeber og mel.
TRIN 4
Skru ned for kogevandet, og lad det være ved middelvarme, så vandet er lige omkring kogepunktet.
TRIN 5
Form så dine meatballs med en ske, og kom dem forsigtigt i vandet. Kom kun 5-6 stykker i ad gangen.
TRIN 6
Lad dem pochere, indtil de flyder op til vandoverfladen, og så gerne 2-3 minutter ekstra. Tag dem op, og gentag med resten af farsen.
TRIN 7
Varm tomatsovsen i en gryde ved middelvarme, så den bliver varmet godt igennem.
Spidskålsslaw og brød
TRIN 1
Tænd ovnen på 180 grader.
TRIN 2
Rør en dressing af fraiche, sort peber, eddike og lidt salt. Vend den færdighakkede spidskål heri. Smag den til.
TRIN 3
Varm brødene i ovnen.
Anretning og servering
TRIN 1
Anret brødene med et par meatballs i hver, overhæld med tomatsauce og spis med spiskålsslawen som tilbehør. Velbekomme.