Fremgangsmåde
TRIN 1
Skræl og riv løg, gulerødder og pastinak.
TRIN 2
Skræl og skær kartoflerne i tern.
TRIN 3
Hæld kartoflerne i en gryde, og kog dem møre. Brug ikke salt.
TRIN 4
Varm en pande op med olie.
TRIN 5
Brun kødet af, og tilsæt de revnet grøntsager. Steg videre i 3 minutter.
TRIN 6
Tilsæt bouillon og laurbærblade, og lad væsken koge ind til det halve.
TRIN 7
Tilsæt kulør, og rør godt rundt.
TRIN 8
Hvis der mangler lidt væske, tilsættes mere vand.
TRIN 9
Smag millionbøffen til med salt og peber.
TRIN 10
Når kartoflerne er møre, hældes vandet fra, men hold lidt tilbage til at justere konsistensen på kartoffelmosen.
TRIN 11
Pisk kartoflerne til mos med kogevand, salt og peber.
TRIN 12
Server mosen med millionbøf, syltede rødbeder og hakket persille.