Fremgangsmåde
TRIN 1
Skræl og riv løg, gulerod og pastinak.
TRIN 2
Skræl og skær kartoflerne i tern.
TRIN 3
Kog kartoflerne møre i en gryde med vand.
TRIN 4
Imens opvarmes en pande med olie.
TRIN 5
Brun kødet af, og tilsæt de revne grøntsager. Steg videre i 3 minutter.
TRIN 6
Tilsæt bouillon og laurbærblade, og lad væsken koge ind til det halve.
TRIN 7
Tilsæt kulør, og rør godt rundt.
TRIN 8
Hvis der mangler lidt væske, tilsættes mere vand.
TRIN 9
Smag millionbøffen til med salt og peber.
TRIN 10
Når kartoflerne er møre, hældes vandet fra.
TRIN 11
Pisk kartoflerne til mos med smør, mælk, salt og peber.
TRIN 12
Servér kartoffelmos og millionbøf med syltede rødbeder og hakket persille.