Fremgangsmåde
Dag 1
TRIN 1
Opløs gæren i vandet.
TRIN 2
Tilsæt salt og olie, og rør godt rundt.
TRIN 3
Tilsæt mel lidt ad gangen, og ælt dejen godt.
TRIN 4
Læg dejen i en skål med husholdningsfilm på, og stil den et mørkt sted ved stuetemperatur – fx i en slukket ovn.
Dag 2
TRIN 1
Rul dejen ud med en kagerulle, og begynd at lave små ”pizzaer” med en diameter på 5 cm. Brug evt. en skål eller et glas med en diameter på 5 cm.
TRIN 2
Læg de små pizzaer på en bageplade med bagepapir.
TRIN 3
Tænd ovnen på 220 grader.
TRIN 4
Pensl minipizzaerne med olie.
TRIN 5
Skær mozzarellaen i små tern, og pluk basilikumblade.
TRIN 6
Smør lidt af de hakkede tomater på hver minipizza.
TRIN 7
Drys med mozzarella i stykker og et nip salt.
TRIN 8
Læg et basilikumblad på hver pizza.
TRIN 9
Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter. Hold øje med pizzaerne under bagningen. Velbekomme.