Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 220 grader.
TRIN 2
Kom de frosne rodfrugter i en bradepande, og sæt dem ovnen. Efter 15 minutter tager du dem ud, og drysser med honning, balsamico og salt – rør lidt rundt. Sæt rodfrugterne i ovnen igen, og bag dem, indtil de er godt gyldne. Bagetid i alt er ca. 25-35 minutter.
TRIN 3
Vask og tør hjertesalaten. Skær den i mindre stykker.
TRIN 4
Dræn tomaterne fra olien, og skær fetaen i små tern (ca. 1 x 1 cm).
TRIN 5
Steg nu oksekødet på en pande ved høj varme i smagsneutral olie i 2-3 minutter på hver side. Tag kødet af panden, og lad det hvile.
TRIN 6
Skær kødet i strimler.
TRIN 7
Anret salat, rodfrugter, kødstrimler og semitørrede tomater på et fad, og kom fetaen på toppen. Drys med lidt salt, peber og evt. lidt olie og servér. Velbekomme.