Fremgangsmåde
TRIN 1
Forvarm ovnen til 180 grader.
TRIN 2
Snit løg og hvidløg groft. Varm lidt neutral olie op i en gryde, og steg løg og hvidløg ved middel varme.
TRIN 3
Tilsæt det hakkede oksekød, og brun det godt af.
TRIN 4
Tilsæt sennepspulver, engelsk sauce, timian, nelliker og lidt salt og friskkværnet peber.
TRIN 5
Skræl knoldsellerien, og skær den i fine tern. Snit porren fint. Skær sød kartoffel i tern, og svampene i skiver.
TRIN 6
Fordel tærtebunden i en 24 cm springform, og forbag den i 10 min.
TRIN 7
Bland imens de snittede grøntsager med det stegte kød, og steg det godt igennem.
TRIN 8
Fordel fyldet i tærten, og lav et låg af butterdej. Skær lidt revner i dejen, så der kan komme damp ud.
TRIN 9
Bag tærten ved 180 grader i ca. 20 minutter, eller indtil butterdejen er flot og gylden.
TRIN 10
Servér med en frisk kålsalat. Velbekomme.