Oksekødstærte med porre og knoldselleri
Oksekødstærte er lige så nem at lave, som den er smagfuld! I denne opskrift får du en oksekødstærte med porre, svampe, knoldselleri og tærtedej med fuldkorn.
Spis med omtanke for klimaetFuld af klimavenlige ingredienser.

45 min

4 personer

25-35 kr. pr. portion


Ét Klik - Stor forskel

Hvordan gør vi retten grønnere?
Lavere CO2-aftryk
Du har valgt en opskrift, hvor vi har skåret ned på mængden af kød – og sat lidt mere turbo på grøntsagerne. Du får altså en opskrift med et lavere CO2-aftryk, da udskiftning af kød med grønt reducerer klimaaftrykket på ifølge Danmarks grønne tænketank Concito.
Mere grønt
Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser flere grøntsager og frugter. Spis gerne 600 g grønt om dagen – helst de grove af slagsen som fx ærter, kål, rodfrugter og bælgfrugter. Alle grøntsager tæller – lige fra frosne til de friske.

Find lignende opskrifter