Fremgangsmåde
TRIN 1
Kog kartoflerne i letsaltet vand.
TRIN 2
Forvarm ovnen til 180 grader.
TRIN 3
Snit løg og hvidløg groft. Varm lidt neutral olie op i en gryde, og steg løg og hvidløg ved middel varme.
TRIN 4
Tilsæt det hakkede oksekød, og brun det godt af.
TRIN 5
Tilsæt sennepspulver, engelsk sauce, timian, nelliker, lidt salt og friskkværnet peber.
TRIN 6
Fordel tærtebunden i en 24 cm springform, og forbag den i 10 min.
TRIN 7
Skræl butternut squash, og skær det i grove tern. Bland butternut squash med det stegte kød.
TRIN 8
Når kartoflerne er kogt møre, hælder du vandet fra, og masserer dem let med en gaffel. Bland det sammen med kød- og græskar-blandingen.
TRIN 9
Fordel fyldet i tærten, og lav et låg af butterdej. Skær lidt revner i dejen, så der kan komme damp ud.
TRIN 10
Bag tærten ved 180 grader i cirka 20 minutter, eller indtil butterdejen er flot og gylden.
TRIN 11
Servér med en frisk kålsalat. Velbekomme.