Fremgangsmåde
Pad thai sauce
TRIN 1
Varm limesaft, brun farin, fiskesauce, honning, soya, riseddikke og lidt vand op i en gryde, og kog det ind i 5 minutter. Sæt derefter til side.
Nudler, æg og grønt
TRIN 1
Kog fuldkornsnudlerne 1 min. kortere end anvisningen, og køl dem af. De skal tilberedes igen.
TRIN 2
Snit ingefær, hvidløg og løg fint.
TRIN 3
Skræl gulerødder. Snit gulerødder og spidskål meget fint. Hæld kogende vand over edamamebønnerne, og lad dem dryppe af i en sigte.
TRIN 4
Steg ingefær, hvidløg og løg i en stor pande med lidt olie. Tilføj snittet kål og gulerødder, og lad det falde sammen. Tilsæt så de optøede edamamebønner.
TRIN 5
Efter 2 minutter tilsætter du æggene, og vender dem sammen med grøntsagerne efter 30 sekunder.
TRIN 6
Tilsæt til sidst de kogte fuldkornsnudler, pad thai-saucen, og kog det hurtigt ind.
TRIN 7
Servér med frisk koriander og limebåde. Velbekomme.