Fremgangsmåde
Pad thai sauce
TRIN 1
Varm limesaft, brun farin, fiskesauce, honning, soya, riseddike og lidt vand op i en gryde, og kog det ind i 5 minutter. Sæt derefter til side.
Nudler, æg, kylling og grønt
TRIN 1
Kog risnudlerne 1 minut kortere end anvisningen, og køl dem af. De skal tilberedes igen.
TRIN 2
Hak ingefær, hvidløg og løg fint, og skær kyllingen i mundrette bidder.
TRIN 3
Skræl gulerødder. Snit gulerødder og spidskål meget fint.
TRIN 4
Steg ingefær, hvidløg og løg i en stor pande. Tilsæt kylling, og brun stykkerne godt af. Tilsæt kål og gulerødder, og lad det falde lidt sammen.
TRIN 5
Efter 2 minutter tilsæt æggene, og vend dem sammen med grøntsagerne efter 30 sekunder.
TRIN 6
Tilsæt til sidst de forkogte risnudler, pad thai-saucen, og kog det hurtigt ind.
TRIN 7
Servér med frisk koriander og limebåde. Velbekomme.