Fremgangsmåde
TRIN 1
Pisk alle ingredienser til pandekagerne med et piskeris, og lad dejen hvile i en halv times tid.
TRIN 2
Hak løg fint, og steg det af i lidt olie i en gryde.
TRIN 3
Tilsæt revet squash, finthakket hvidkål og peberfrugt i skiver.
TRIN 4
Vend godt rundt, og lad grøntsagerne falde lidt sammen.
TRIN 5
Tilføj de drænede bønner, de flåede tomater og lidt ekstra vand.
TRIN 6
Lad blandingen småkoge i cirka 20 minutter. Steg pandekagerne imens.
TRIN 7
Forvarm ovnen til 180 grader.
TRIN 8
Smag grøntsagsblandingen til med salt, lidt æblecidereddike og lidt timian.
TRIN 9
Fyld 1-2 dl fyld i hver pandekage, læg skiver af rå torsk ovenpå og rul pandekagerne sammen.
TRIN 10
Læg pandekagerne i et ildfast fad med lukningen nedad. Drys med mozzarella, og bag i en forvarmet ovn i cirka 10 minutter.
TRIN 11
Server evt. med lidt frisk timian og en god salat. Velbekomme.