Fremgangsmåde
TRIN 1
Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern.
TRIN 2
Hæld dem i en kasserolle med kogende vand, og kog dem møre i ca. 10 minutter.
TRIN 3
Gør imens pariserbøffen klar. Skræl og riv guleroden. Hak kapers fint.
TRIN 4
Bland kødet i en skål med gulerod, kapers, salt og peber.
TRIN 5
Smør nu et godt lag fars på hvert af de fire stykker toastbrød.
TRIN 6
Varm panden op med olien.
TRIN 7
Steg pariserbøfferne på kødsiden ved middelvarme i godt 6 minutter.
TRIN 8
Vend dem om, og steg dem færdige på brødsiden i 2 minutter.
TRIN 9
Tag pariserbøfferne af panden, og lad dem hvile i 2 minutter.
TRIN 10
Steg kartoffeltern sprøde i lidt olie på den varme pande, mens bøfferne hviler.
TRIN 11
Servér bøffen med æggeblomme, finthakket rødløg, pickles, peberrod, kapers, rødbeder og sprøde kartoffeltern. Velbekomme.