Pariserfisk
Sæt tænderne i denne nyfortolkning af den klassiske opskrift på pariserbøf! Vi har skiftet bøffen ud med torsk og tilføjet en lækker råkost med gulerod, nødder og rosiner.
Spis med omtanke for klimaetFuld af klimavenlige ingredienser.

40 min

4 personer

1 - 25 kr. pr. portion


Ét Klik - Stor forskel

Hvordan gør vi retten grønnere?
Lavere CO2-aftryk
Oksekød smager godt. Men Danmarks grønne tænketank Concito anbefaler, når vi har øje på klimaet, at vi vælger andre fødevarer, som har et langt mindre CO2-aftryk. Derfor har vi skiftet oksekød ud med torsk, da fisk har en lavere klimabelastning end oksekød.
Mere fisk
Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser mindre kød og vælger fisk og bælgfrugter i stedet. Spis gerne 350 gram fisk om ugen, hvor 200 gram er fra fede fisk som fx sild, makrel, laks og ørred.

Find lignende opskrifter