Fremgangsmåde
Kartofler og fisken
TRIN 1
Start med at koge kartoflerne i letsaltet vand, indtil de er møre.
TRIN 2
Hak fisken til en grov fars med en kniv, og kom den i en skål.
TRIN 3
Tilsæt salt, peber og æg til fisken.
TRIN 4
Riv løget på et rivejern, og kom det i skålen.
TRIN 5
Tilsæt hvedemel til fiskefarsen, og rør det godt sammen med en grydeske.
TRIN 6
Fordel fiskefars med en palet på rugbrødet, så farsen hænger lidt ud over kanten af skiven.
TRIN 7
På den måde sikrer du, at fiskefarsen ikke trækker sig for meget sammen under stegningen.
TRIN 8
Varm olien på en pande, og steg brødskiverne med farssiden nedad i 4 minutter ved middelvarme.
TRIN 9
Tilsæt lidt mere olie, vend skiverne og steg i yderligere 4 minutter.
Råkosten
TRIN 1
Skræl gulerødderne, og riv dem på et rivejern.
TRIN 2
Hæld de revne gulerødder i en stor skål.
TRIN 3
Vask æblet, og skær det ud i små tern. Hæld dem i skålen.
TRIN 4
Bland æble, gulerødder, hasselnøddeflager og rosiner.
TRIN 5
Spis den friske råkostsalat til din pariserfisk med kogte kartofler og pickles. Velbekomme.