Fremgangsmåde
TRIN 1
Put ricottaosten i en skål, rør den godt med salt, peber, olie, hakket purløg og 1 dl vand.
TRIN 2
Put cremen i en sprøjtepose eller frysepose og sæt den i køleskabet.
TRIN 3
Klip et stykke bagepapir i firkanter (8cm x 8 cm).
TRIN 4
Find en pande frem og læg bagepapirstykker på.
TRIN 5
Tilsæt 2 to spiseskefulde revet parmesan på hvert stykke bagepapir.
TRIN 6
Tænd panden på medium varme og vent på parmesan smelter.
TRIN 7
Brug nu kanten på en bageplade til at folde parmesanstykker, så de får en form som en tacos. De skal stadig være varme, når de foldes.
TRIN 8
Lad dem så køle af.
TRIN 9
Fyld dine tacos med ricottacremen og pynt med ristet løg på toppen.