Fremgangsmåde
TRIN 1
Hak løg og hvidløg fint, og skær bladselleri og gulerødder i små tern.
TRIN 2
Hæld grøntsagerne op i en varm gryde med olivenolie, rosmarin og rør godt rundt.
TRIN 3
Efter ca. 2 minutter tilsættes bønner, tomatpuré, vand, bouillon og salt.
TRIN 4
Lad retten simre i 20 minutter.
TRIN 5
Imens bønnerne koger, er der tid til at stege koteletterne på en pande.
TRIN 6
Hæld lidt olie på en pande, og steg koteletterne ca. 2-3 minutter på hver side – alt efter tykkelsen. De må ikke få for meget, så bliver de tørre.
TRIN 7
Når bønnerne har kogt i ca. 20 minutter, så tilsæt pasta.
TRIN 8
Kog pastaen i den tid, der er angivet på pakken.
TRIN 9
Smag til med salt og peber.
TRIN 10
Servér retten med koteletten skåret i skiver og evt. lidt parmesanost. Velbekomme.